Hairclinic+
 
 
 
 
 
 
lijn
hairclinic
lijn
behandelingen
lijn
+ Galeatomie
+ Micro- en minihaar-transplantaties
+ Hair Again
+ Definitieve ontharing
lijn
contact
lijn
 
Hair Again
Een heel natuurlijk ogende oplossing, voor zowel mannen als vrouwen
Hairclinic+
 
Voor wie haartransplantatie en galeatomie geen oplossing biedt, raden wij “Hair Again” aan. Hair Again is net zo natuurlijk en eenvoudig te behandelen als uw eigen groeiend haar! Is uw voorkeur kort, klassiek, zorgeloos of allemaal achterover gekamd, alles kan met Hair Again.

De haarlijn is heel natuurlijk wat met de vroegere haarvervangingssystemen niet mogelijk was. Als u met de vingers door de haren gaat, is het aanvoelen net zo echt als uw eigen haar. Deze niet-chirurgische ingreep is een heel natuurlijk ogende oplossing, voor zowel mannen als vrouwen.

Nu makkelijker dan ooit met ons allernieuwste vervangingssysteem.
 
Prijsinfo
lijn
Prijs niet-chirurgisch, zonder hechting: volgens offerte (vanaf 1.000 €) *

(*) Alle informatie wordt u onder de grootste discretie verstrekt. De verstrekte prijzen zijn richtlijnen, en worden overeen gekomen na een persoonlijk onderhoud. Bij alle bovenvermelde formules wordt voorafgaandelijk de ingreep een voorschot van minimum 10% gevraagd, voor haarstukjes tot 35%, gezien dit voor u persoonlijk wordt aangemaakt. Het saldo dient op de dag van de behandeling betaald te worden. Prijzen geldig sinds 1 januari 2006.
 
Wenst u meer info of een afspraak
lijn
Voor meer info of een afspraak kan u ons vrijblijvend contacteren op tel. 050 456 007.
  Hairclinic+ Brugge
Mevr. J. Decoopman
Sint-Claradreef 77
8000 Brugge
Tel. 050 456 007
info@hairclinic.be