Hairclinic+
 
 
 
 
 
 
lijn
hairclinic
lijn
behandelingen
lijn
+ Galeatomie
+ Micro- en minihaar-transplantaties
+ Hair Again
+ Definitieve ontharing
lijn
contact
lijn
 
Definitieve ontharing
Voor het permanent ontharen van ongewenste haargroei
Hairclinic+
 
Hebt u ook genoeg van die vervelende, ontsierende haartjes? Wat u ook onderneemt, na een mum van tijd staan ze allemaal terug. De klassieke ontharingsmethodes zoals hars, scheren en epileren zijn slechts tijdelijk, veelal pijnlijk en kunnen voor irritatie van de huid zorgen. Hairclinic kan u op een doeltreffende wijze van uw ongewenste haargroei bevrijden!

Voor het permanent ontharen van ongewenste haargroei maken wij gebruik van het VPL-systeem of Variable Pulse Light-systeem van Energist. Dit toestel werd medisch goedgekeurd en is bewezen effectief te zijn in het permanent ontharen.
 
Hairclinic+   Hairclinic+
 
Hairclinic+   Hairclinic+
 
Werking van de VPL-methode
lijn
De Energist werkt volgens het principe van selectieve fotothermolyse. Korte lichtflitsen worden via een optisch glas naar de te behandelen haren geleid. Het haar bevat melanine (pigment) dat het licht absorbeert en omzet, gedurende enkele milliseconden, in warmte van ongeveer 70°C. Deze plotse temperatuursstijging vernietigt de groeicellen in het haarzakje waardoor haargroei niet meer mogelijk is. Een drietal weken na de behandeling merkt u reeds resultaat! De behandeling is volledig veilig voor de huid maar u dient wel de veiligheidsvoorschriften op te volgen die u bij uw eerste consult zullen worden meegegeven.
 
Voorzorgsmaatregelen
lijn
Wanneer u beslist om met de behandeling van start te gaan, mag u vanaf 4 weken voor uw eerste behandeling geen haren meer epileren!! De haren scheren of knippen mag wel. Dit geldt gedurende de volledige behandeling! Haren zijn enkel te vernietigen in de groeifase! Om een optimaal resultaat te hebben is het belangrijk dat u 2 à 3 dagen voor de behandeling de te behandelen zone scheert.
 
De behandeling
lijn
Eerst wordt een laagje gel op de te behandelen zone aangebracht. Deze gel zal er voor zorgen dat het licht beter wordt geleid en zorgt daarnaast ook voor afkoeling. Daarna wordt de te ontharen zone met korte lichtflitsen behandeld. Enkel de haren die op het moment van behandeling in de groeifase staan (meestal 30%) worden vernietigd vandaar dat men meerdere malen moet terugkomen teneinde nagenoeg alle haren te vernietigen. De behandeling is vrijwel pijnloos al moeten we toch eerlijkheidshalve toegeven dat sommige zones heel wat gevoeliger zijn dan andere maar dankzij de controleerbare intensiteit van de lichtpuls wordt een eventuele pijnsensatie tot een minimum herleid.

Meer info over deze behandeling: www.haarvrij.be
 
Hoeveel behandelingen zijn nodig voor een optimaal resultaat?
lijn
Zoals hoger vermeld, zijn meerdere sessies nodig vooraleer men blijvend resultaat heeft. Hoeveel behandelingen precies nodig zijn, hangt van meerdere factoren af zoals huidskleur, haarkleur, dichtheid van de haren en plaats van de haargroei.

Donkere haren op een lichte huid verdwijnen het snelst. Voor deze personen zijn een 6-tal behandelingen nodig (8-tal voor het gelaat). Met ons toestel kunnen we evenwel ook mensen behandelen met blonde haren en mensen met een gekleurde huid. Alleen witte haren komen niet voor behandeling in aanmerking aangezien deze haren geen melanine bevatten.
 
Uw veiligheid is onze grootste zorg!
lijn
Is behandeling met lichttechnologie schadelijk voor de huid? Indien u onze voorzorgsmaatregelen nauwlettend opvolgt dan kunnen wij u in alle veiligheid behandelen. Ons toestel werd medisch goedgekeurd en is bewezen effectief te zijn in het permanent ontharen. Daarnaast kreeg de Energist ook de CE 0120 keuring, die staat voor medisch goedgekeurd op vlak van efficiëntie en veiligheid, en de ISO 9001 en ISO 13 485, de hoogste kwaliteitsnormen die er zijn.
 
Resultaat na de behandeling
lijn
De eerste 3 weken na de behandeling ziet men niet veel veranderen. Integendeel, het lijkt zelfs of de haartjes blijven groeien! Dit is een uiterst normale gang van zaken. De haartjes die werden behandeld moeten “uitgroeien”, het haartje wordt als het ware naar buiten geduwd. In geen geval mag men nu de haartjes proberen uit te trekken!!! Scheren mag wel. Na deze periode zal het haartje vanzelf uitvallen.
 
Prijsinfo
lijn
Vraag meer info via info@hairclinic.be of bel naar 050 456 007.
 
Wenst u meer info of een afspraak
lijn
Voor meer info of een afspraak kan u ons vrijblijvend contacteren op tel. 050 456 007.
  Hairclinic+ Brugge
Mevr. J. Decoopman
Sint-Claradreef 77
8000 Brugge
Tel. 050 456 007
info@hairclinic.be